“Mensen betrekken, draagvlak creëren
visie uit het hart van beide organisaties.”

GroenlandKip & Esbro

Nevergrey geeft merken kleur! Kleurrijk, daar houden we net zoveel van als Henk Jan van Nevergrey. Voor de vertaling van een communicatievraagstuk rondom GroenlandKip en Esbro heeft hij de samenwerking gezocht met Vorm2 Reclamemakers. Dat vinden wij gaaf! We gaan samenwerken!

GroenlandKip

Daar zit Nederland al enige tijd op te wachten. GroenlandKip: een jonge leverancier van concepten rondom kip- en poeliersproducten met een heldere en toekomstgerichte visie. Een bedrijf met sterke partners. GroenlandKip B.V. is in november 2013 opgericht en direct voortvarend van start gegaan. Vanuit de eigen productie-unit in het Zuid-Hollandse Bodegraven leveren ze kip- en poeliersproducten aan Nederlandse retailers. 

Esbro

De meest vooruitstrevende pluimveeslachterij van Nederland. En tegelijkertijd een familiebedrijf met een rijke historie. Dat is wat ze zo bijzonder maakt. Esbro kende in 1964 haar start in Doetinchem. De naam is afgeleid van de twee oprichters, Eskes en Brockmeier. Vandaag de dag zijn ze uitgegroeid tot een hypermoderne slachterij. Met alle faciliteiten in huis voor een vitale toekomst.

Vorige week presenteerde Henk Jan het eerste communicatievoorstel in offline vorm. Een heerlijk doorbladerboekwerk met daarin de aanvliegroute uitgewerkt in beeld en tekst. De GO volgde al vrij snel. We voelen ons kiplekker dus, knipoog. We gaan het communicatieconcept van GroenlandKip en Esbro nader uitwerken en verstevigen. Op naar een heldere communicatielijn!