“Dit zijn klussen die ons op het lijf zijn geschreven”

Wij werken al heel wat jaren samen met de beide Meijer-bedrijven Meijer Plaatbewerking en MSE-Forks. Een specialist in buislasersnijden, plaatbewerking, omkastingen, framebouw, staal en rvs. De ander is volledig ontzorgend op het gebied van handling solutions en is marktleider op het gebied van hydraulische heftruckvorken, beter bekend als KOOI-REACHFORKS® . Met hun producten van KOOI-EQUIPMENT® gaan ze de hele wereld over. Met o.a. vestigingen in Zweden en Amerika gaan ze voor het beste mogelijk en groeien ze ieder jaar nog door.

Vanaf 1 februari is er een nieuwe corporate identity voor de beide ondernemingen. Een naamsverandering was stap 1 en daarna volgde een uitwerking van de nieuwe huisstijl. Meijer Plaatbewerking heet vanaf nu Meijer Metal. MSE-Forks heet vanaf nu Meijer Handling Solutions. De naam Meijer is hierin duidelijk vertegenwoordigd in beeld en naam. De geschiedenis spreekt dan ook voor zich. Beide bedrijven stammen af van Machinefabriek Meijer en hebben een rijke historie.

Naast de nieuwe vormentaal voor Meijer Metal en Meijer Handling Solutions hebben we ook hun bekende merknamen waaronder KOOI-EQUIPMENT® mogen restylen. De nieuwe stijl wordt vanaf 1 februari zowel online als offline doorgevoerd in de diverse huisstijldragers. Inmiddels zijn we gestart met het ontwerpen van de websites, de beurstand voor de ESEF en natuurlijk alle overige zaken die een nieuwe huisstijl met zich meebrengt. Een prachtklus die ons op het lijf is geschreven en waar je het “merk” Meijer nog meer ziet groeien naarmate de diverse producten met de nieuwe uitstraling binnendruppelen.

Binnenkort laten we je graag meer zien wat er zoal is gerealiseerd. Tot snel.