“Welcome to the world of Cars, Cola and Coins!”

Geloof me, je weet niet wat je ziet zodra je de hal binnenwandelt. It's a big welcome to the world of cars, cola and coins! See ya!

A big welcome ...

Cars, Cola and Coins BV is gespecialiseerd in Amerikaanse oldtimers uit de jaren vijftig en zestig, inclusief de bijbehorende producten uit die tijd, zoals jukeboxen, flipperkasten, neons en cocacola-automaten. De jonge onderneming biedt een breed assortiment karaktervolle klassiekers van hoge kwaliteit die men eigenhandig uit Amerika importeert. De werkplaats kan iedere auto aan de wensen van de klant laten voldoen en is ook toegerust op onderhoud en apk-keuringen. Cars, Cola and Coins is anders dan de typische ‘oldtimer-autohandelaar’. Niet snel geld verdienen, maar echt kwaliteit leveren en ook na de aankoop klaarstaan voor de klant. En vooral: mensen al het mooie van de fifties en sixties meegeven. Het bedrijf is gevestigd in St Jacobiparochie en is internationaal actief.

Samen met het team van Cars, Cola and Coins hebben we een dijk van een concept neergezet. Dat mag ook wel gezien de "muscle" die je aantreft als je een bezoek brengt aan deze prachtige onderneming. Je kijkt je ogen uit als je deze wereld binnen wandelt. Je waant je in de jaren ’50 en ’60. Classic cars, Coca Cola machines en diverse andere producten die de jaren ’50 en ’60 kenmerkten. Een totale beleving waar je uiteraard een “American classic” kunt kopen.

We show "muscle" ;-)

Wij verzorgden het communicatieconcept voor Cars, Cola & Coins online en offline. Zo maakten we de complete huisstijl, een sfeervolle fotoshoot, de website en hebben we prachtige beursstands ontwikkeld en gerealiseerd. De eerste beurs, CLASSICSNL, was een groot succes waar we ons visitekaartje meteen hebben afgegeven! We zijn trots op het resultaat en wensen Cars, Cola and Coins veel verkoop toe. En dat gaat goed, er rijden inmiddels in Europa een groot aantal CCC's.

Cars, Cola and Coins is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2016 in de Oldtimerbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een bijzondere en spraakmakende onderneming, met een zeer sterke positionering en een klinkende reputatie. ‘Cars, Cola and Coins weet haar uitgebreide kennis van oldtimers uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Wil je meer werk bekijken?