“Omdat we zeker weten dat het goed wordt geregeld! Blij met Vorm2 Reclamemakers”

Eet, drink, lach & geniet! Bij De Dikke van Dale, in de volksmond ook wel de Dikke genoemd

Van A tot Z

Vroeger ooit begonnen voor de eerste eigenaar met het ontwikkelen van het logo. Tegenwoordig werken we alweer jaren samen met Emiel en Jacquelina Dijkstra, de trotse eigenaren van een van de gezelligste Grand Cafés van Nederland. Midden in het centrum van Leeuwarden gelegen aan de gracht. Groot terras en bovenal een lunch- en dinerkaart waar menig vakcollega jaloers op is. Tegenwoordig vlees van de Broiler - Een unieke gesloten grill die tot wel 1000 graden kan verwarmen - het vlees smelt op je tong!

Een warm welkom

Natuurlijk zijn we bevooroordeeld, maar neem maar van ons aan, het is de moeite waard. Wij werken met deze horeca-tijgers samen aan hun algehele identiteit. Van website tot de niet eetbare lunch- en dinerkaarten. En sinds kort ligt er een bierboek op alle tafeltjes. Op maat gemaakt. Een dik boek gevuld met info over diverse biersoorten en de prachtige verhalen achter deze merken. Door de korte lijnen met het horeca-stel werken we met veel plezier aan de beleving van Grand Café De Dikke van Dale in Leeuwarden. Staat het water je al in de mond? Je bent van harte welkom bij dit sfeervolle Grand Café waar de klantbeleving nog "ouderwets" voorop staat. Eet, drink, lach & geniet!

Heeft jouw merk ook zo'n fantastisch verhaal te vertellen? Neem contact met ons op voor een koffietafel-moment! Wij helpen je graag.

Bezoek de website: www.dedikkevandale.nl

Wil je meer projecten bekijken?