“GO180 Personal Trainers, sterk staaltje identity van Vorm2 Reclamemakers. Trots op!”

GO180 Personal Trainers is nóg sterker geworden. Sterk staaltje samenwerking ook. GO, GO, GO!

Marketing en ...

Het begon met een meet and greet in Restaurant Élévé in het WTC te Leeuwarden. Tijdens de officiële opening van het restaurant raakte Olaf aan de praat met Hielke en Jeroen van GO180 Personal Trainers. Niet veel later wilden ze graag een goede website samengaand met een aantal nieuwe reclame-uitingen. Wij zijn aan de slag gegaan en maakten een kwalitatieve website. Een fotoshoot op maat en natuurlijk met gemotiveerde klanten. De mannen bruisen van de personal energie!

De website staat sterk. Zowel op desktop als smartphone. De aanvragen stromen binnen via het aanmeldformulier. Tevens hebben we de sterke kerels voorzien van een uitbreiding van hun totale huisstijl, lees identity. Leuke slogans, mooie brochures en tof drukwerk gericht op klantbeleving en continuïteit. GO,GO,GOOOO! Inmiddels zijn we in 2016 gestart met een refresh van de bestaande huisstijl. Het logo is gewijzigd, maar nog steeds herkenbaar.

communicatie!

Sinds september 2016 staat er een dijk van een gym in de Hobbemastraat 19 te Leeuwarden. Een prachtige nieuwe locatie voor deze fanatieke en succesvolle personal trainers uit Leeuwarden. Vorm2 Reclamemakers realiseerde samen met Tussendoor Internet & Marketing een campagne gericht op kennis, kunde, herkenbaarheid en beleving.
Tevens ontwikkelde Vorm2 de gevelaankleding en de autobeletteringen. Al met al een sterk staaltje huisstijl waar we hartstikke trots op zijn. Zoek jij ook een goed team online en offline fanatiekelingen dan houden we ons aanbevolen!

Wil je de website bekijken? www.go180.nl

Wil je meer projecten bekijken?