“De oude huisstijlen restylen naar één corporate identity. Een eer om te mogen ontwikkelen!”

Meijer Group. Dat is Meijer Metal en Meijer Handling Solutions. Een herkenbaar logo waar alles in zit.

Metal

Meijer Metal is een plaatwerk toeleverancier met een focus op vakmanschap en dienstverlening. Of het nu gaat om plaatwerk, plaatbewerking of metaalbewerking; zij denken altijd mee met hun opdrachtgevers. Pas tevreden als ze plaatwerk van de beste kwaliteit kunnen afleveren. Wij werken al bijna 10 jaar samen aan de reclame en communicatie van de beide Meijer-bedrijven. Het personeelsblad is daar een voorbeeld van, want beide bedrijven hebben nagenoeg dezelfde roots.

Op basis van de bestaande logo's en de productenreeks van beide bedrijven hebben we de vertaalslag ingeleid naar de overstap naar het nieuwe woordmerk. De M bevat de heftruckvorken, de E is meegenomen uit de oude logo's van oorspronkelijk Meijer-Plaat(bewerking). De gecombineerde vormen maken het beeldmerk herkenbaar en solide. Het Meijer-blauw is ongewijzigd en doorgevoerd in de vele huisstijldragers. De nieuwe stijl is doorgevoerd in web, autobeletteringen, bedrijfskleding en uiteraard drukwerk.

Handling Solutions

Meijer Handling Solutions richt zich op het ontzorgen van haar klanten. Is marktleider in hydraulische heftruckvorken, beter bekend als KOOI-REACHFORKS®. Daarnaast staat Meijer Handling Solutions bekend om de palletless handling attachments zoals de gepatenteerde Rollerforks® en het unieke PushPull systeem. Tientallen jaren ervaring in de handling-branche gecombineerd met een team van experts heeft ervoor gezorgd dat Meijer Handling Solutions het beste van het beste kan leveren. Met deze know-how, service en ondersteuning dé partner op het gebied van handling solutions. Van product naar complexe specifieke oplossingen. Meijer is een sterk staaltje. Reach out for more!

Ben je benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen doen? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag alles over onder het genot van een oldskool bak koffie of thee. Koffietafelen noemen we dat bij ons. Iets voor jou?

Bekijk deze projecten ook eens