“Dit is echt de kroon op schilderwerk!”

We willen geen kwast zoals iedere schilder. Het werd uiteindelijk een kwast. Maar dan anders.

Rebranding

Middelsee Schilders zijn vakmensen in schilderwerk, glasservice, houtrotreparaties. Voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud en planmatig onderhoud. Zij houden bezit in topconditie. Dat is de toegevoegde waarde die zij bieden. Bekwaam in kwaliteit. Met het complete dienstenpakket kunnen zij alle aspecten uitvoeren die nodig zijn voor het gewenste eindresultaat. Alles in eigen beheer. Dus korte lijnen en geen stagnaties tijdens de werkzaamheden. Het vakwerk van Middelsee Schilders is de kroon op schilderwerk. Kortom, het schilderwerk prachtig voltooien. Wat uiteindelijk resulteert in een tevreden ambassadeur en nieuwe werkzaamheden oplevert.

Middelsee Schilders was toe aan een rebranding. Nieuwe look en feel, nieuw beeldmerk doorgevoerd in de diverse dragers van de huisstijl. Online en offline.

De kroon.

Vanuit de gedachtengang van de kroon zijn we gestart met het ontwikkelen van een sterk beeldmerk die meteen vertelt wat ze doen en waar ze voor staan. Kwaliteit (lees vakwerk), tevredenheid en continuïteit. Als pay-off is gekozen voor ” De kroon op schilderwerk “. Binnenkort meer info en Hendrik de Jong van Middelsee Schilders zelf aan het woord.

Wil je ook een communicatiepartner die z’n stinkende best doet om goed werk te realiseren? Lijkt het je leuk om ons te leren kennen? Schuif eens aan. De koffietafel heeft genoeg stoelen!

Deze merken versterken we ook: