“Liever geen poespas, enkel transparantie.”

" Maak je voor mij een toffe huisstijl? ", zei Oscar op een vroege ochtend tijdens een bak aandachtig gemaakte koffie in Grand-Café Post Plaza te Leeuwarden.

Geen poespas

" Maak je voor mij een toffe huisstijl? ", zei Oscar op een vroege ochtend tijdens een bak aandachtig gemaakte koffie in Grand-Café Post Plaza te Leeuwarden. Ik had hier wel oren naar. Iets moois maken is ons op het lijf getatoeëerd, dus die uitdaging pakten we aan. Maar wat maak je voor een advocaat? Als je eens rondkijkt dan zie je heel veel meuk wat niet uitnodigt en wat ook niets vertelt. Dus daar lag de uitdaging. Iets tofs, iets wat je kunt uitleggen en iets wat toch ook nog wat onduidelijk mag zijn. De advocaat verduidelijkt. Kijkt verder. Verbindt. Komt tot oplossingen.

Van Oorschot Advocatuur

Oscar van Oorschot is wars van moeilijke taal. Houdt niet van "gedoe". Directe lijnen, zoekend naar de beste oplossingen binnen de letters van de wet, maar ook vooral rekening houdend met gevoel, emotie en resultaat. Zo is het ontstaan. De O's van de naam komen tot elkaar. In het briefpapier vind je een transparantie in het beeldmerk, het verder kijken, op een speelse wijze geïntegreerd. Van Oorschot Advocatuur. Kijk maar eens verder.

Wil je ook een communicatiepartner die z'n stinkende best doet om goede dingen te realiseren? Lijkt het je leuk om ons te leren kennen? Schuif eens aan. De koffietafel heeft genoeg stoelen!

We hebben dit ook gerealiseerd!