“Als we dit zo allemaal bekijken wat we aan het doen zijn: zo trots als een pauw!”

"Het presenteren van de huisstijl alleen al was zo plezierig om te doen. Het enthousiasme spatte van iedereen af! "

Nu ook in Franeker

Weekendschool Franeker is een ‘school’ voor nieuwsgierige, gemotiveerde kinderen van 10 tot 14 jaar uit Franeker en omgeving. Gedurende drie jaar maken ze twee keer per maand op zondagmiddag kennis met kunst, cultuur, maatschappij en wetenschap. Ze duiken in een boeiende wereld, waar ze van huis uit waarschijnlijk niet zo snel mee in aanraking komen. Of het nu de chirurg, de reclamemaker, de architect, de advocaat, de journalist, de meubelmaker of de rechter is, allen zijn het bevlogen professionals die hen laten zien, laten horen en laten ervaren wat er allemaal bij hun vak komt kijken en dat ze in feite kunnen worden wat ze willen!

Trots, met hoofdletters

Na een weergaloze start van Weekendschool Leeuwarden gaat het nu ook los in Franeker. Weekendschool Franeker is een feit. Omdat we een stevige identiteit hebben gerealiseerd voor Weekendschool Baljée Leeuwarden hebben wij ook het voorrecht om de reclame en communicatie te verzorgen voor het zusje van dit toffe initiatief. De presentatie met als titel: ZO TROTS ALS EEN PAUW leidde de nieuwe huisstijl in. Tijdens de presentatie van het geheel in de Kanselarij te Leeuwarden werd het bestuur steeds enthousiaster. Leuk om samen te werken met een club als deze. De huisstijl is inmiddels bepaald en het eerste drukwerk is geleverd. De website zweeft in de lucht en wordt inmiddels vaak bezocht. Kijk je mee? www.weekendschoolfraneker.nl
Wil je ook een communicatiepartner die z'n stinkende best doet om goede dingen te realiseren? Lijkt het je leuk om ons te leren kennen? Schuif eens aan. De koffietafel heeft genoeg stoelen!

Dit zijn ook toffe cases!