“Vorm2 vind je in het Sixmahus aan de Sixmastraat nr. 66B, op de tweede etage.”

Begonnen in 2002.
Met zo’n leuke
oranje Apple, gekocht
destijds bij Appie.
We hebben ‘m nog!

Sinds 1976, knipoog.

Begonnen in 2002. Inderdaad, met zo'n oranje Apple. Vorm2 Reclamemakers is sindsdien de samenwerkende communicatiepartner. Vorm2 brengt creativiteit en kwaliteit, streeft naar een optimale klantbeleving, een gezonde bedrijfsvoering op basis van continuïteit en een vooraanstaande positie in de reclamebranche en daarbuiten. Onze kernwaarden energie, aandacht en kleurrijk zijn daarbij leidend. Een intiem bureau waar we je het liefste met je en jij aanspreken. Een vast aantal professionals en daarnaast schakelen we projectmatig specialisten in als de projecten hierom vragen.

We kennen onze klanten die we eigenlijk helemaal geen klanten willen noemen. Ambassadeurs, daar gaan we voor! Wij weten wat er speelt en nemen de tijd. Door wederzijds vertrouwen is er continuïteit en marktverbreding. Vorm2 Reclamemakers is een laagdrempelig, kwalitatief en intiem bureau voor klanten in geheel Nederland en zelfs daarbuiten. Wij voorzien in een "ferme handdruk". We houden van samenwerken. Ieder zijn kracht. Dit maakt ons flexibel, sterk in uitvoering en geeft het beste resultaat. Vorm2 Reclamemakers ontzorgt en versterkt jou online en offline.

Meet and greet de teamplayers. Uiteraard met een stevige handdruk

Olaf Bijlsma

Vormgever & oprichter

Hij is die kale. Die met die grote mond en stropdas. Noem 'm direct, desnoods bot. Of gewoon eerlijk. Een klassiek geval 'ruwe bolster, blanke pit'. Een loyale vriend. Eentje die écht aandacht voor je heeft. Naar je luistert, maar ook durft te zeggen waar het op staat. Die jou dat zetje geeft dat je net even nodig had. En natuurlijk is hij creatief, kan hij snel schakelen, denkt hij in oplossingen. Een onmisbare eigenschap in deze best wel snelle wereld. Vader van Abel en Jona. Viert het liefst vakantie op Terschelling. Drinkt 1 kopje koffie per dag, soms meer, maar dat merk je dan ook aan hem. Resultaat: rode koontjes en praatgraag. Drinkt z'n koffie zwart.

Han van der Wal

Vormgever

Han die kan er wat van. Master in bijna alle programma's en als hij het niet weet dan zoekt hij het wel uit. Blijft altijd rustig. Heeft skills waar menigeen jaloers op mag zijn en kan lezen en schrijven met z'n Wacom. Woont op kruipafstand van zijn werkplek. Han is een toffe gast en heeft zijn vaste groep klanten die eigenlijk best wel met hem weglopen. Hij houdt van festivals en luistert goede muziek. Luistert fanatiek Gerard Ekdom. Zo niet dan is Pinguinradio een goede tweede. Wil geen tweede scherm op z'n buro omdat dat lelijk is, maar er staat er nu toch eentje. Drinkt zijn koffie altijd sterk en mede door hem staat er een goede koffiemachine.

Femke Jaarsma

Copywriter

Zij is de woordentovenaar in reclameland. Ze schrijft, maar kan ook heel goed praten. Kan daarbij schakelen naar heerlijke woordenwatervallen waar je om vraagt. Deze blonde dame met krullen schrijft over van alles en nog wat. Werkt voor meerdere opdrachtgevers want ze heeft ook nog haar eigen onderneming. Daarnaast is ze heel erg vintage en heeft ze zelfs een moestuin. Drinkt koffie en thee. De koffie zwart. Femke is moeder van Lena en gaat heel graag op reis met haar gezin. Ze schrijft met enige regelmaat columns in regionale en nationale media. Koppie en writer dus.

Erikjan Koopmans

Fotograaf

Hij is die rustige man die denkt in totaalplaten. Ziet overal mooie afbeeldingen en weet hoe hij dingen moet neerzetten om de doelgroep te raken. Heeft z'n auto vol met apparatuur om daarmee zo mooi en zo goed mogelijk beeld te ontwikkelen. Wil nog meer uit z'n foto halen en doet daarom nog een studie in Amsterdam om nog beter te worden. Hij is onze huisfotograaf, deel van ons team, want we kennen elkaar al jaren en zijn plaatjes verzamelen we nog steeds. Je ziet hem ook op erikjankoopmans.nl. Hij drinkt zijn koffie met een wolkje melk en slaapt met een camera in z'n hand. Ja, echt waar!