“Branchewinnaar van de Nationale Business Succes Award 2016 in de oldtimer-branche!”

Voor Cars, Cola & Coins BV verzorgden we de eerste stevige handdruk. En wat voor een handdruk! Je kijkt je ogen uit als je deze wereld binnen wandelt. Je waant je in de jaren ’50 en ’60. Classic cars, Coca Cola machines en diverse andere producten die de jaren ’50 en ’60 kenmerkten. Een totale beleving waar je uiteraard een “American classic” kunt kopen. Wij ontzorgen Cars, Cola & Coins online en offline.

De winnaars van de Nationale Business Succes Award komen in De Succesfactor op RTL7 aan het woord en delen hun visie op zakelijk succes. CARS, COLA ANS COINS is branchewinnaar van de Nationale Business Succes Award 2016 in de oldtimer-branche. En daar zijn wij als communicatie-partner van CARS, COLA AND COINS natuurlijk hartstikke trots op. Het is tenslotte ook erkenning voor ons werk. En dat mogen we best zeggen, of niet dan. Bekijk het tv-programma of bezoek de website van CARS, COLA AND COINSDe onafhankelijke jury van het Nationale Business Succes Award Instituut bepaalt begin 2017 welke branchewinnaar de Finale Award toegekend krijgt, verbonden aan de hoofdprijs van 100.000 euro.

Wil jij ook een totaalconcept voor jouw onderneming en zoek je een clubje vakidioten die voor jou door het stof gaan? Praat eens met Olaf onder het genot van een old skool bak koffie. Hij vertelt je er heel veel over en laat je van alles zien en horen, vooral na wat koffie.