Heb je een vraag of opmerking of wil je
gewoon even hallo zeggen?

Koffietafelen kan
bij ons, we komen
net zo lief
bij jou. Zwart graag.

Wat is koffietafelen?

Koffietafelen is ons "registered trademark". Een manier om in gesprek te komen en te blijven. De koffietafel als basis voor mooie dingen. Dé plek om te sparren, te brainstormen en te praten over jouw wensen en wat wij daarbij voor jou kunnen betekenen. Maar je mag ook gewoon even je ei kwijt, hoor. Koffietafelen staat bij Vorm2 voor het brainstormen, het bespreken, het luisteren en wat het beste bij jou past. Kortom: koffietafelen staat voor contact!

De uitvoering

Kletsen aan de koffietafel leidt tot een helder beeld, met uiteraard een goede kop koffie of thee. Aan de koffietafel wordt de basis gelegd. Daarna volgt de vertaalslag: de presentaties en de uitwerkingen. Om uiteindelijk de vertaling van jouw verhaal zo te presenteren dat je van je stoel wordt geblazen. Daar gaan we voor en daar zijn we voor. Je bent van harte welkom om eens vrijblijvend te komen koffietafelen bij Vorm2 Reclamemakers. Lijkt het je wat? Maak dan een afspraak of kom langs voor een kennismaking.

Adresgegevens

Vorm2 Reclamemakers
Sixmastraat 66B
8932 PA Leeuwarden
058 8441616
welkom@vorm2.nl
facebook.com/vorm2

Een moment geduld aub.

“Wij kennen onze klanten, je & jij. Samen werken aan optimalisatie. Ontzorgen & versterken. Tijd voor een kop koffie is er altijd”

- Han van Vorm2 Reclamemakers -